Raggande försäljare....

Detta var en dag som skulle visa sig innehålla en del festligheter.

Vaknade tidigt med grus i ögonen så jag låg å försökte vakna ... det gick bra kom upp strax före åtta å drack en kopp te med en engelsk text i handen. Det gick bra å läsa och jag kände mig okej över läget.
surfade en del! sen satte jag igång med den svenska texten. hoppade in i duschen, dagens bästa stund. Sen när klockan var strax efter tolv så ringde telefonen.... jag trodde att det skulle vara en försäljare och jo det var det...
Vilket visade sig att det var en otroligt på försäljare.... inte ang sin produkt utan sig själv... han var försäljare för ett elbolag som hade bra priser och bra villkor å de fixar allt... Så jag hoppade på det. Men innan det muntliga avtalet skulle ske så hann vi tala om dryga tonåringar , bröllop, födelsedagsfest, sommarstuga, längd på människor... andra elbolag, geografi, festande med mera! helt galet å han bjöd in sig själv på min födelsedag.... helt galet. frågan är ju om en försäljare får göra så... men jaja så kan det vara!  Helt skumt blev det men väldigt skoj! 

Sen blev det lite soppa till mat, sen lite mer skola... sen tog jag en tur på stan... sen  till sara på syjunta! trevligt... hade tänkt köpa ett broderi på sömnads affären men den var tillfälligt stängd för flytt... istället så gick jag till lagerhaus å hittade en käck tabeltt köpte den för produktion av julklapp!

 Hos sara var vi alla produktiva med nål och tråd! sen blev det fika gott det!...

Är nu hemma å imorgon blir det skola med föreläsning hela dagen!

Dagens funderare: Hur får en telefon försäljare bete sig egentligen?


RSS 2.0