Snart klar...

Har idag som sagt haft lill lördag vilket straffar sig sen. Självdisciplinen slår lixom tillbaka på en... Till slut så måste man helt enkelt... Har sen kl 21 suttit och skrivit en liten text på den "läxa" som jag skaffat mig inför handledarträffen på fredag! Och eftersom vi ska sitta med arbetsgruppen imorgon så hinns den inte amilas på rätt tid... så då var jag tvungen att få iväg den nu ikväll... Med arbetsgruppen ska vi skriva ett gemensamt "brev" om våra matematiska erfarenheter, vi har ju skrivit ett personligt, så därför var jag tvungen att läsa även dem ikväll! Jaja slappar man i stort sett hela dagen så får man ta sitt straff.

Imorgon blir det skola från 8-15 inte van det men det ska nog gå! Efter det blir det att läsa inför fredagens seminarium och sen även städa och tvätta och packa inför helgens tur till Falun! Det ska bli gött å komma upp å få lite miljöombyte!

Ska lixom bli gött å sätta sig på tåget på fredag å bara vara! Ska försöka läsa undan lite på mina timmar på tåget... är ju bra om man kan använda dem effektivt.
Det är dock väldigt intressant om man kommer brevid någon spännande person som man kan samtala med vilket har hänt ett flertal gånger... Å det är så givande, en gång så blev jag erbjuden en vecka i Åre utav ett arbetslag som jobbade på ambulansen! Inte illa, men plikten kallade och jag fick tacka nej! Men väldigt skoj var det!
En annan gång var det en krut gumma som visade sig ha mycket spännande att berätta! Men fast hon var typ 89 år så hade vi väldigt mycket gemensamt att tala om! Människomöten är så spännande!

Nu tror jag det får bli sängen!
Fast först är det till att plocka bort alla pysselsaker som ockuperar den... men det är bara tre lådor och lite andra saker som är i vägen...

Sov gott vänner!

Dagens funderare: Har ikväll diskuterat samarbets och "lita-på-övningar" med ledarkollegor... Och nu är frågan ni kanske känner till den övningen då man står i en ring och en person i mitten och den personen i mitten ska blunda och de andra skall förflytta personen runt i ringen men hjälp av sina händer. Hur känner ni inför den "övningen"? Jag har delade åsikter...

Kram på er

Lill lördag

Onsdag sägs ju vara lill lördag och som jag har haft det idag så har det varit som en lördag!
God frukost, förmiddagsfika, "finmat" till Lunch, eftermiddagsfika, lite skola lite pyssel, å mycket snack!

Återkommer senare... ska nu på ledarsamling!

För övrigt så har jag fått ett väldigt gulligt kort på posten idag! Det var så skoj! TACK!!! Blir glad av mina vänner!

Kram på er

SÅ bra!!!



Tommy Körberg är så bra!

Lyssna på arrangemanget för pianot! Det är så läckert!

Kram på er

Tisdag

Så har snart tisdagen den 28 oktober gått till ända. Den har varit fylld av både det ena och andra.
Har hunnit skriva en uppgift till skolan, lagat den delikata lunchen makaroner och köttbullar. Till middag blev det toast.

Har väl även talat med några vänner på msn! Det var välbehövligt!
Åter igen så är jag glad över mina vänner!

Imorgon blir det självstudier, en kompis kommer hit å vi ska plugga ihop.... och göra lite kort står på schemat!

Nu ser jag på Rosa Bandet galan! Har även ringt in.... Känns som en investering!!

Ha en god kväll mina vänner

Kram på er

Mysterium!!!

SÅ har man åter igen fått konstaterat att man är ett mysterim... eller kanske inte... men nästan... Har kollat upp sviter efter en borrelia infektion i början av 90-talet idag. Så nu är man ett mysterium tills någon har analyserat det som ska analyseras... Läkaren var väldigt bra! Vill bara säga det.
Hon tyckte det var otroligt märkligt det jag drabbats av. Å så kan det vara!
Så nu sitter jag med en bedövad fot...
Får se när den släpper...

Nu blir det skolarbete!

Kram på er

Wow!!!

Tittade på gårdagens statistik å det var en stor skara som läst bloggen! Skoj!

Glömde berätta igår att jag fick allt i hemmet tidningen å det var Julspecial i den... Själv så tycker jag att det är tidigt med allt som har med julen och göra, men jag blir även väldigt påverkad av allt som finns runt omkring en som har med julen att göra. Därför känner jag nu att jag måste hålla mig från att börja lyssna på jul musik. Måste vänta till första advent iallafall! Ja det var det som var på hjärtat för nu!

Nu ska jag försöka skriva lite!

Ha en go dag!

Kram från maja

Nytt...

Ny kurs, nya kunskaper, nytt sundare jag... Har hört att man inte ska börja sitt nya liv på måndagar för det går inte å å hålla.
I helgen så insåg jag att detta går inte längre... jag måste röra mer på mig! Men det är lätta tankar men svåra "handlingar". men sagt å gjort så försöker jag iallafall! Igår var jag ju ute i skogen flera timmar och rörde mig i stort sett konstant i tre timamr i terräng! nåt måste det ju ge. Eller?
Idag har det blivit två turer till skolan en tur till stadsbiblioteket. När jag gick andra gången till skolan så var jag så trött så man gäspar så där stort vet ni... Så man nästan skäms... Bytte böcker med en kompis och tog ett bra beslut att gå ett varv runt strömmen istället för att gå hem å lägga mig på soffan! Det var välbehövligt och bra. Nu gäller det bara å få rutin på det... en timmes fysisk aktivitet om dagen... antingen promenad, pilates, eller styrketräning... eller i någon slags kombination. I och med att jag ökar min fysiska aktivitet så skall jag kunna behålla min kost som jag har idag! Vore dock positivt å öka grönsaksmängden!
Nu ikväll blir det syjunta hos mig!

Å Marie... nej det blir inte uppsatsskrivning nu utan till våren... Nu läser jag grundläggande färdigheter i matematik.  Men jag kommer att börja med uppsatsen för att ha gjort så mycket som möjligt tills avfärden sker. SÅ jag får ut så mycket som möjligt av själva fältstudien och fältarbetet... och för att jag ska kunna njuta på Zanzibar!!!

Å du anonyma... jag förstår att du vet hur ett gammalt ägg luktar, det går inte omärkt förbi om man säger så! Jag är dock imponerad över att du har haft dem så länge... om du har haft dem lika länge som förra gången...

Ha en bra måndagskväll!

kram från maja

Söndag!

Så var det söndag!
Ahh imorgon börjar en ny kurs... Men först så gällde det att fånga söndagen och dess möjligheter!
Tog tag i å rensade ur mina sommar kläder... det var väl på tiden kanske... Får ju ta fram en del i januari igen men det är ju ett tag kvar!
Sen så gick jag till G för vi skulle ut i skogen å plocka svamp! Jag var något frågande av om det skulle finnas någon svamp men det gjorde det! Oj fick nog med mig iallafall 7-8 liter hem... nu ligger den på tork! den minskar ju betydligt i storlek då men inte smaken! Ahh det är så gott med trattkantareller!
Vi fikade i skogen i regnet! Men det var gött å komma ut å bara få röra sig i skog och mark...
Väl hemma så åt jag mat och rensade svampen... pratade med mamma å sen med en kompis på msn.

En go dag men det var bra gött å komma in i värmen å ta på sig torra strumpor... hade visst glömt å smörja mina kängor efter hajken...

Nu regnar det som bara den ute och jag har hunnit diska och plocka rätt som vanligt...

Dagens funderare: Hur hårt stänger du bildörren... en klurig en men en kompis fick mig att tänka till!

Kram på er

Lördag!

Dagen började med lite tv... sen en hel mandarin till frukost... laddade ju för tårtbuffén!
Gick förbi å tog sällskap med G och sen så var det bara å hugga in på hela sju olika tårtor! Ahh det avr så gott...
Man måste ju smaka på alla för att senare gå in mer på den man gillar mest! Idag var det en som hette Hallonchock, Hallonmousse å passionsmousse som var favoriten.... http://www.sockerbagarna.se/pop-tarta-hallonpassion.htm Det låter som jag är där ofta men det var faktisk bara andra gången. Efter det så kände jag för att gå..... så jag gick å hämtade mina tågbiljetter till Falun ska ju dit på konfaåterträff!!!

Sen så ringde jag min kompis å kollade med henne om vi skulle gå på bröllopsmässan... Jag hittade ju igår informationen att inträdet var 120 kr.... lite väl saftigt för nåt som ligger väldigt långt in i framtiden... och för att det mesta finns att hämta på nätet nu!
Så vi sa vi hoppade det.

Gick in på myrorna å kolalde runt... hittade en liten mattebok som hjälper en å tänka problemlösande.... spännande... en sån där bra å ha bok... sen hittade jag ett fint fat och en klässbols duk... för 150 kr.... som kostar ny 790 kr! Det festliga är ju att själva vävningen heter precis som den socken jag kommer ifrån! Stavnäs. och den heter då Stavnäsrutan!
Alltså ett helt galet fynd!

Gick vidare för ajg kände att jag borde vara i ständig rörelse! Kolalde efter lite böcker och pysselsaker... Z ringde å frågade om jag ville med en sväng på stan.... men eftersom jag redan var där så möttes vi på stan! Så det blev att vi gick runt ända till stan stängde... vi hann med en fika oxå.... jag tog en baugette... kände som det räckte med sötfika idag av någon märklig anledning...

Efter en sån där tårtbuffé så blir amn lixom lite tjock i huvudet. å sockerchock drabbar en...

Förberedde måndagens kursstart med inköp av ett nytt kollegeblock!
Efterlängtade plasthandskar inhandlades oxå... så gött å ha när man diskar!

Nu väntar jag på att gå å äta Tacos hos några kompisar... Gött! Ska bli gott med nåt salt!

Vill önska er en trevlig lördagskväll!

Kram på er

Fredag kväll!!!

Dagen har flytit på i godan ro... som vi säger.... Det blev ju lite bakat förut! Inte helt fel... både kanelbullar och sega chokladrutor. Jag tog en sväng till affären för att inhandla lite till maten...
Sen efter maten så kollade jag på the holiday en väldigt mysig film. Kankse lite väl julig för att ses i oktober. Men men!!
Diskade å sen tog jag fram mina pyssel lådor! Å försökte komma på en idé till julkorten men det är inget som känns riktigt rätt än... Men jag har gjort lite andra kort!! Skoj. Det känns längesen jag gjorde kort utan press lixom... eller inte press men när jag har gjort kort det senaste halvåret så har det varit för att det ska postas samma dag eller dagen efter... Men man få ju ett garanterat personligt och uttänkt kort då!...
jaja några bra blev det... 
 
Kollade med min kompis om det blir tårtbuffé imorgon! Å det blir det! Det ska bli riktigt nice. Sen så blir det tacos å film hos ett par andra kompisar på kvällen. å emellan det ska jag gå en sväng på bröllopsmässan med en tjej kompis som är betydligt närmare bröllop än vad jag är! Det ska bli skoj å kolla på en massa fina saker!
Man kan ju få lite ideér iallafall!

Nu tror jag snart att jag ska gå å lägga mig!

Sov gott mina vänner!

Kram på er


bakat

Idag bakade jag kanelbullar idag!!!

Nu har jag bakat kanelbullar... uhh så gott!!!

Veckans bästa dag...

Så har man vaknat till en ny härlig dag... sov lite skumt i natt... kanske beror det på det nya "ljuset" som kommer fenom min hylla som jag vände på ett kvartsvarv... å upp å ner faktiskt...
Men jag vaknade å tog det lugnt... läste lite i Gud hör bönder..
Sen gick jag upp å la in alla min räkningar på internetbanken... Ett härligt ilandsproblem... eller nåt...
Sen blev det å röja golvet för dammsugning och våttorkning!
Det blev gjort å tiden sprang iväg till kvart i tio då jag insåg att jag måste gå för å hinna hämta ut min hemtenta som jag skrev i förr förr förra kursen... jo det går undan i vår administration... Not... Men iallfall nu har jagd en i min hand! Dock utan kommentarer så det kunde väl ha kvittat... men principfast som jag är så hämtade jag den...
Hem och äta frukost... ja helt galet sen men ändå...

Nu ska jag bara ta det lugnt... läsa lite... grejja lite... sen ska jag laga indiskt.. Tikka masala eller vad det heter... det ska bli gott!

Ha en toppen fredag!

Kram från Maja

Dagens funderare: Är du principfast?

Tips av en vän...

Så sitter man här på torsdagskvällen... tvätten är klar... har fått ordning på lite saker... Så himla gött!

Har av en vän lärt mig att vill man göra vardagen mer festlig så ska man dricka mjölk ur glas på fot! Vilket jag gör nu! Å jag kan lova er det är mycket festligt.
Har av samma vän lärt mig att när man är ute och går på en gångbana som har en "given" genväg så skall man inte gå där utan glatt fortsätta på gångbanan!
Åhh klart det kan vara lätt att göra det när lusten faller på!
Å det är det jag tänker på när jag är ute och går... bland mycke annat jag tänker på när jag är ute och går...
Hon har påverkat mig på ett fantastiskt positivt sätt...

Jag vill oxå bli sån... att mina tankar mitt handlande ska få människor att tänka till och göra aktiva ställningstagande.
Men människan måste känna att det känns rätt för den människan. Sen att man får pröva sig fram är väl en självklarhet.
Å komma fram till vad som känns rätt för en själv!

Hmmm tankarna bara vandrar för mig ikväll tydligen!

Håll till godo....

Sov gott vänner... nu ska jag äntligen läsa en skönlitterär bok...Den heter Gud hör bönder... får se vad den ger mig i tanke världen...

Kram på er

Äntligen...

Äntligen så får jag gå här hemma å bara skrota å grejja å piffa som jag vill och har längtat efter!
Har idag varit på stan med en kompis å fikat å ätit lunch! Så mysigt var det! TACK!!!:)
Sen blev det en sväng till biblan... som resulterade i en inlämnad bok och fyra nya att ta hem och läsa och begrunda inför c-uppsatsen...
Passade på å skriva ut lite papper för senare produktion...?!?!?

Väl hemma så tog jag tag i försökte få igång min hemtelefon... det har ju varit lite utgående samtal från den på sista tiden eftersom det inte har funkat...
Har ju krånglat med det tidigare å fått nytt modem å grejer... men icke... lånat en annan telefon för att testa det... men det funakde inte med den heller... Pratade med supporten på bredbandsbolaget (vilket jag tycker är ett toppen företag! De är aldrig omöjliga!!! utan de försöker verkligen ordna det...!) efter många om och men så visar det sig att mitt nummer står som att jag ska byta leverantör... vilket jag i ett svagt ögonblick trodde att jag skulle göra, men jag använde min ångerrätt i tid och ringde till det andra företaget som jag inte vill nämna vid namn för då får de gratis reklam å det vill jag inte.... Å kolalde om de hade skött sig och enligt henne så hade de gjort det och jag hade använt mig av min ångerrätt i god tid oxå, å i förebyggande syfte så frågade jag vid det tillfället om jag behövde ringa till bredbandsbolaget å säga at tjag inte ville avsluta min tjänst hos dem men det skulle ajg inte behöva för de skulle ordna allt... För man vill ju inte vara utan telefon... särskilt inte när man betalar för den....hihi .. Men iallafall...  så ringde jag åter till Bredbandsbolaget och sa att det andra bolaget hade skött sig och att  jag vill behålla min tjänst hos dem! Så nu är det ändrat så det borde träda ikraft imorgon... får ju testa då... om inte får jag ringa till support igen! Men de är väldigt trevliga och tillmötesgående... Häromdan när jag fixade nytt trådlöst internet så var jag i behov av lite inloggningsuppgifter så då ringde jag till dem... och i samma veva så berättade jag att mitt huvud syfte tilla tt byta modem var telefon problemet... å fast han satt på bredbands supporten så försökte han hjälpa mig med telefonen för den supporten hade stängt vid tillfället! Det var väl snällt?
Ojsan dojsan... vilken utläggning om ingenting... men jaja så är mitt liv.... små saker blir stora saker...

Vidare så håller jag på å tvättar å sen så ha rjag blivit så ofantligt trött på att ha dålig mottagning på radion så jag har flyttat min stereo till "tv" hyllan! Så vi får se hur det låter där... men musiken blev mer lyssnarvänlig för nu hör man ljudet rakt framifrån...

Så nu får jag fylla den andra hyllan med något.,...
Har även tänkt å göra nån makeover inne på badrummet... har ju börjat med att hänga in en murgröna.... wow.... men nu ska jag försöka piffa lite till...

på återseende!

Kram på er

Ahhh lomhörd var

resultatet efter kvällens scoutomgång, det skulle bakas med elva speedade barn. men det resulterade i scones och muffins och chokladbollar...
Sen var det en dam i församlingen som ställde upp å diska efter allt vi ställt till med i köket. Det var så gulligt! TACK!!!
Cyklade hem själv eftersom de andra scoutledarna befann sig på badhuset med de lite äldre scouterna...
Å nu är jag hemma å bara tar det lugnt är faktiskt ledig nu ända till på måndag! SÅ skönt... ska försöka bara vara...Imorgon ska jag träffa en kompis å sen måste jag till biblan... det var så skumt för det var låst över allt idag å då var jag inte där för sent...

Nu blir det Grey´s anatomy!

Kram på er!


Så var...

Så var sista momentet klart i den här kursen. Opponeringsseminarium... ahh nu är det bara å hålla tummarna att man blir godkänd så kan man lägga ännu en kurs bakom sig!

Det festliga var att vi fick tillbaka både våra vägledarresponser och tentan och det visade sig att jag hade full pott på tentan! Jo men jag är förvånad! Faktiskt... men det är ju naturligtvis kul och jag är stolt!

Snart ska jag iväg på scouterna... måste handla lite ingridienser till ikväll!
Ska bli gott med scones!

Dagens funderare: Opponering är alltid svårt... eller rättare sagt att ta och ge positiv och negativ kritik har aldrig varit min starka sida... Hur känner du som läser bloggen inför det?

Kram på er

Nu ni...

Nu idag kl 11 så blev biljetterna beställda! Via lastminute.com! YEHHHHHAAA vad härligt! 15.05 den 13 januari avgår flyget från Arlanda! Jippie!! Mamma mia vad har vi gett oss in på! Ett helt galet äventyr!

Men nu ni är det på riktigt, å slutprist blev 9727kr. Helt okej... sparade iallafall mellan 500-700kr mot vad de skulle ha på resebyråerna... för samma flight!

Har även på morgonen hunnit med att skirva opponeringen... fått låna en telefon för testining och haft frukostsällskap! Inte illa! Å än är inte dagen slut! den har ju knappt börjat! Ikväll blir det scouter... vi ska baka scones å muffins! Gott!

Nu tror jag att jag ska fixa med telefonen...

Ha en bra dag mina fantastiska vänner!

Vems är...

Vems är problemet... var frågan vi fick med oss efter konflikthanteringskursen ikväll, den är väldigt relevant!
Det är bara jag själv som kan lösa mina egna problem var även det ett konkret tips. Faktiskt väldigt givande och tänkvärd kurs som var. Nästa kurstillfälle är i början av November! ser fram emot det.

Följde efter det hem till min kompis å hämtade en bok som skulle lämnas in på campus biblan! Tar med den imorgon när jag hämtar en bok till mig.

Har talat med min resekompis och vi har bestämt oss för att beställa de biljetter som vi hittade på nätet...
Så jo du anonyma kommentator... vi har kollat nätet!!! Men vi visste inte om det kunde skilja nåt i pris... Därför ville vi kolal upp det... Å jag vet även kära läsare... att det är ett evigt tjat om dessa biljetter å resan å allt... Sorry... men det är väl på nåt sätt min mentala förberedelse...

Nu ska jag försöka skriva min opponeringstext...
kanske sparar lite till imorgon!

Kram på er

Så gött

Har nyss läst klart kartläggningarna som skall vara lästa tills imorgon! Får kanske skummläsa dem imorgon förmiddag...
Just nu är jag Så trött så jag somnade till och med en liten stund sittandes framför datorn...
Det var så gött. Och det bästa med allt var att jag kunde lixom känna att jag hade gott samvete över att jag somnade... det är inte alltid man känner.

nej nu tror jag det blir en kopp te innan jag ska laga lite mat...
Ska på konflikthanteringskurs ikväll! Det är lärarförbundet som bjudit in, inte nån såndär parterapi om ni trodde det! Det klarar jag så bra ändå... Eller hur det nu var...

Kram på er

Dagens...

Hihi gick en vända på stan för att kolla om det var bättre pris på flygbiljetter genom någon resebyrå... vilket det inte var... men ändå... Det var värt en promenad!

Iallafall så går jag förbi stans "knutpunkt" hörsalen och hör en man säga till en annan man... " har du med dig Kalsong-Jocke idag!!
Det var festlgit...

Dagens funderare: Hur får man ett smeknamn som är Kalsong-.... man kan ju se det ur många synvinklar....

hmmm tåls att fundera på!

Nu blir det att läsa!

Kram på er


Allt som görs idag...

Görs tydligen i i datavärldens förlovade land...
Lärt mig att länka videos! Jippie!
Sen nu ikväll tog jag tag i å skulle byta mitt trådlösa modem eftersom min fasta telefon inte kan ringas ut från... alltså folk kan ringa till mig men inte jag till dem... det kan låta snålt men så har det faktiskt varit... men ja iallafall ett nytt modem ahr kommit för drygt en vecka sen och idag skulle det ske...
Började å fippla med det vid nio... å nu 1.5 timme senare är jag klar och uppenbarligen så funkar nätet! Eftersom jag bloggar.
Dock blev det ett samtal till teknisksupport för mina inloggningsuppgifter fanns inte i min närhet... Killen i luren hjälpte mig å det gick väldigt bra, även han blev förvånad över det snabba resultatet! Vilket man faktisk kan bli i sådana här lägen!
Dock så kollade jag även med honom om min hemtelefon fungerade men icke... inte ens en ton var det i den nu...Men supporten för fasttelefoni hade stängt... men jag är tacksam över att han försökte iallafall!

Nog om datorer.... de ska bara funka...

Har under dagen tagit det lugnt... en sväng till biblan med böcker som höll på att gå ut passade på att låna lite nya!

KOm hem och bakade en omgång med "kesobröd" försöker ju fortfarande att hitta "mitt" bröd... har inte lyckats än!
Men kanske är jag på väg!?
Talade med min resekamrat om flygbiljettsbeställnign och vi tog beslutet att jag ska gå runt å kolla på resebyråer imorgon för att vi inte ska bli lurade...
ska som sagt försöka boka dem imorgon... så är det gjort!

Sen blev det syjunta... med promenad på programmet... som avslutades med en fika hemma hos mig!
Vi var ju bara två idag!

Nu blir det snart till att sova... ska läsa en hel del uppsatser imorgon och skriva en text tilld en jag skall opponera på.

Tack för idag!

Kram på er

Dagens funderare: Gör keso så att brödet blir saftigare?

Kram

Lärt mig!!!

Det är så härligt att lära sig nya saker!
Tack vännen!



Den här är så skoj!

Testar

Testar att lära mig nya blogg saker....

Uppsats: inlämnad...

Hejsan!
Så var det äntligen måndag igen! Uppsatsen är inlämnad till både opponent och examinator och utlagd på nätet för att seminariegruppen ska kunna läsa den.

Nu ska jag bara läsa all i gruppens uppsatser... men mest krut ska jag lägga på den jag ska opponera på!!

Nu blir det lunch!

Kram på er

Söndag!

Så var man åter hemma efter ett dygn ute i skogen!

Det var gött å få komma ut lite i skogen å bara njuta av dofterna och luften och ljuden vilket visadesig vara ett gäng skrikande nyingar som var rätt så speedade... Men emmelan deras skrik så lyckades man hitta tystnaden.
Den lägergården vi var på var en liten kopia av Ladtjärnstorp i norra värmland... Man kan hitta lugn och ro här. Å det har jag hittat på ladtjärn! Skulle så gärna vilja åka dit snart var längesen jag var på Ladtjärn.

Vi var ute på en liten "vandring" till en klippa som lixom har delat på sig och man kan gå emellan dem...Det var faktiskt häftigt! Klart jag passade på att gå emellan klippblocken... är kanske lite "äventyrlig" av mig iallafall...
 
Lördags Eftermiddagen innebar att tälja grillspett till kvällens  pinnbrödgrillning...
Åhh vad det smakade gott med pinnbröd, jag orkade till och med ha tålamodet som krävs vid grillning av pinnbröd!

Sen gick vi å la oss vid 22! Först hade det varit sagostund, en annan ledare läste om att alla kan vara änglar! Vilket stämmer!

Vid 07.00 vaknade sjuåringarna... pigga och glada!

Sen blev det frukost å disk å allmänt plockande och städ inför hemfärden vid 12....

Kom väl hem när klockan var halv två... å då var det bara å sätta igång med kartläggningen...

Men nu vid 18.10 var den typ klar...
SÅ himla gött... Hoppas att den blir godkänd...

Nu har jag tittat på Bonde söker fru reprisen!
Ahh så festlgit!

Nu blir det allmänt plock och läsa igenom min kartläggning!

Dagens funderare: Har du mött någon ängel någon gång?

Kram på er

Freeedag!!!

Så var det äntligen fredag! Veckans bästa dag!
Började tidigt redan vid kvart i sju med förhoppningen att hinna läsa igenom min kartläggning.... Men det blev en lugn morgon. Gick till skolan strax efter åtta för att hinna skriva ut lite innan handledarträffen. Men eftersom de har bytt system på hela universitetet och mina återstående 250 sidor som jag köpte ifjol tydligen har brunnit inne... så fick jag inte ut nåt...

Men av handledarträffen fick jag ut massor! Nu är ämnet mer inringat. Jag skall studera barnen och deras bildspråk och hur de beskriver sin vardag genom bilder. Spännande känns det. och skönt att någon hjälper mig med "avgränsningen" det är lite klurigt eftersom jag oftast vill så mycket med det mesta!!!

Scannade in ett par bilagor till kartläggningsuppsatsen, letade upp lite olika mer litteratur till c-uppsatsen. Gick till campus biblan å hämtade dem.

Sen äntligen hem å skriva...

Men som vanligt så satt det fast på förmiddagen och inledande eftermiddag. Kom väl först igång efter kl tre...
Å som jag skrivit. Har bara egna reflektetioner kvar i stort sett och lite av resultatet... så jag tycker att jag kämpat bra. Ska låta den ligga nu...
Hinner jag så är det bra om jag läser igenom den innan jag måste åka imorgon!

Imorgon ska jag åka på hajk med scouterna...
Först var det tänkt att jag skulle åka med nyingarna men en scoutledare hade blivit sjuk så jag ska få sova Ute! Det ska bli skönt och mysigt. Gott med frisk luft.
Vi ska gå på en liten dagsvandring åsådär!
Kommer hem på söndag efter lunch!

Så då får jag fortsätta skriva!

Men jag känner mig nöjd med dagen, fast strax efter lunch var det en annan maja som hade mött er...
Men den slutade med belåtenhet.

Nu blir det att sova... klockan ringer vid 07.15... så jag hinner å packa åsådär innan avfärd...

Sov gott vänner!

Har  även hört att enligt ryktet så blir ni fler som läser min blogg!!! Tack ska ni ha...

Kram på er

Torsdag...

Idag så är det skriva som gäller...
Har sedan kl 7 tvättat... gött fast det var en hemsk stank som mötte mig nere vid tvättrummet... det luktar typ avföring. Gräsligt luktar det iallfall... därför är det tur att man snart är klar med all tvätt..
Har även hunnit skriva ihop en text till min handledare på min "läxa" som jag skulle göra inför kommande handledar träff!
Så nu är det bara att ge sig i kast med kartläggningen...

Har även insett eller det visste jag väl egentligen att jag är barnsligt förtjust i disney.... hittade ett klipp på youtube ur filmen Enchanted http://www.youtube.com/watch?v=CB_Qh5TBGoc. Jag har filmen i min ägo... men har lite glömt bort den under sommaren...
Men iallafall... den här scenen är ljuvlig... Eller sången är vacker! Å det finns ju även något vackert att titta på:)Patrick Dempsey!!
Alltså filmen är väldigt förutsägbar... alltså väldigt skön å titta på. Inte allt för mycket energi går åt att se den eller andra disney filmer. Men de kan ta tag i en... Kommer så väl ihåg när jag för många år sedan kollade på Lejon kungen hos en av mina bloggande vänner http://mrij.blogg.se/... å jag har aldrig tjutit så mycket till en film... tror att vi alla var lite förtjusta i Simba....

Jaja detta var vad jag hade på hjärtat nu!

Dagens funderare:Vilken är er disney favorit?

Kram på er

På riktigt...

Hallåhej!
Idag har det varit en lång dag i skolan lite ovant... Men det gick ju bra!
När jag kom hem vid sjutton så ringde telefonen och det var min kompis som ringde å sa att vi hade fått mail från organisationen volontärresor... ang vår anmälan. den är mottagen och nu väntar vi på anmälningsavgiften och litteratur paketet...
Så nu är det på riktigt... Tanzania i januari i hela 6 veckor! Helt galet härligt känns det. väldigt pirrigt naturligtvis.
Sen så ska vi ordna med biljetter och annant pyssel. Mest troligt att det blir nästa vecka!

Ikväll blev det scouter och det var hög ljud volym.... så nu är man lätt mör i öronen..

Dagens fundering: Har ni några kloka tips kring resande... såna där saker som man inte får glömma eller som man ska tänka på, berätta dem för mig! Tack!

Nu blir det lite tv...

Kram på er

hmmm... sorry...

Nu skall jag erkänna att jag återigen varit inne på sj´s hemsida och fyllt i alla uppgifter... glömde förut meddela "hemsidan" att jag har ett sj prio kort... så nu har jag beställt biljetter för 60 kr st... billigt... Sorry att jag var lite irriterad förut... men så kan det bli.
Kollade även på en liten tripp till stockholm över dagen och de skulle gå på 35 kr resan....billigt... jag kanske tar å åker dit någon dag när jag känner att jag har tid. Vore skoj, det var längesen jag var i Stockholm! Gillar den staden. Dels så är det så mycket människor att titta på och sen har de en hel del roliga affärer! Designtorget nere på plattan är en affär som jag måste gå till när jag är i huvudstaden.
Nej nu sitter jag här igen och bara skriver... om jag istället lade tiden på min skoluppgift så kunde jag sitta här med gott samvete...

Jaja skärp dig maja

Kram på er mina vänner!

Ahhh...

Igår var jag inne på sj´s hemsida för att kolla priser till en resa jag ska göra sista oktober och andra november. då kostade biljetterna 60 kr st... himla billigt... men dum nog så tänkte jag ... jag kan beställa dem imorgon...
å nu när jag kollade så kostade biljetterna typ 180 kr... Ahh man blir ju kansig på sig själv för att man inte passar på när det är så billigt. Jag ska kolla ikväll om de möjligtvis sänkt priserna igen...

Sen så var jag inne på min internetbank och kollade mina fonder och de tvar heller ingen festligsyn efter de veckors oro på börsen... men det gäller väl att kunna hålla på dem nu ett tag så skall det nog gå upp så småningom... men lite surt är det allt.

sen på det så har jag inte direkt kommit igång med kartläggningsuppgiften än idag... men än finns det tid.

Kram på er

Bra...

Hallåhej!
Så var det tisdag!
Härligt...
Lyckades komma in på mailen så ett mail skickades till handledaren och det besvarades snabbt! Det är bra det! Så nu kan man kanske fokusera lite mer.

Nu idag så blir det en föreläsning sen laga mat å sen skriva!
Lyckades ju faktiskt skriva en sida till igår efter  syjuntan!

Nu möter vi denna dag med härlig inställning!

Ta hand om er!

Kram från maja

Festligt värre!!!

Det går mer och mer upp för mig att människor läser min blogg! Det är skoj!
Jag kan ju inte kalla mig nån väldig bloggläsere... men jag läser kanske runt en tio bloggar om dagen. En del kompisars och andra bloggar som är mer inriktade på inredning och pyssel. Det är så festligt med bloggar för de kan verkligen handla om allt mellan himmel och jord!

Bara ett konstaterande!

Ha det toppen vänner!

kram från mig

Måndag...

Så har måndag snart nått sitt slut!
Har idag haft föreläsning om flerspråkighet. Sen satt vi i lite med gruppen eller iallafall delar av den och förberedde onsdagens seminarium om boksamtal.
Kom hem vid ett och försökte peppa mig till att skriva kartläggningsuppgiften. Gick sådär... men jag hade målet att ha producerat iallafall tre sidor innan jag skulle gå på syjunta.
Vilket blev en fika på stan, vi ska försöka prova lite olika caféer i stan. En bra idé!
Innan jag gick så hade jag iallafall "skrivit" tre sidor påbörjat den fjärde! Är på gång men det känns ändå trögt på nåt sätt!
Ska försöka skriva iallafall 2 sidor imorgon helst fler. Ju mer jag skriver desto bättre!
Känns som man vill fixa till det bra, eftersom det skall ske en opponering på arbetet.
Ja det blir till å ligga i.

Det blev en god latte och en coockie på fiket och trevligt sällskap.

Nu är jag hemma och ska försöka maila min handledare, men skolmailen vill inte funka...

Jag får väl ta å skriva lite på kartläggningen istället då!

Dagens fundering: Vi talade på julfester ikväll på syjuntan, och det fick mig att fundera på vilka slags olika teman man kan ha på en sådan fest! Har ni något förslag. Jag funderar påa t tha någon slags julfest. Det är ju lite mysigt... Är ju ett tag kvar men planering är A och O...

Ha det bra vänner!

Kram från maja

Vilken dag...

Idag så skulle jag göra skolarbete...
Men det har blivit lite av det. Bara tagit det lugnt idag.
Kanske behövde en sån här dag...
Men det skapar ju lite mer panik inför kommande vecka. Självförvållat...

Tittade på bonde söker fru reprisen! ahh äntligen är det igång!

Dagens funderare: Hur hittar man fokus och inspration till saker och ting?

Kram på er


Finding Neverland

Har nu sett på en utav mina favorit filmer Finding Neverland.
Den är helt magisk, gillar när man fritt vandrar mellan verklighet och fantasi.

Citatet: "Jag är Nibs Halshuggaren. Fruktad av män dyrkad av kvinnor"
Är så klockrent!

Se den om ni har möjlighet!

Kram på er

Så ja...

Så har mina gäster och jag överlevt ännu en middag!
Det var mycket trevligt att ha dem här och det är så gött å samla sina vänner å bara njuta!

Kollade på fotbollen! Den slutade ju 0-0.

Vid elva tiden gick de och jag tog mig an disken.... det blir ju en hel del.
Men mycke disk efter en fest är lika med många vänner, lyckad fest eller dåligt ögonmått... Det beror på hur man vill se det.
Kommer vara nöjd imorgon när jag inser att det redan är klart.

Imorgon får det bli lite kartläggningsskrivning till skolan.
Den ska vara inne om en vecka...

Sen har jag laddat för att se bonde söker fru! Missade ju det i onsdags. Ska bli skoj å se!

Nu skall jag sova, ligger ju lite back på sovtimmar...

Vill bara säga att jag återigen är mycket glad och stolt över mina vänner...
Det slår mig lixom i lite olika perioder!

Ta hand om er sov gott!

kram från maja

Beslutsångest...

Drabbar mig alltid när jag ska göra nåt....
Nu är frågan ska jag steka kycklingen i förväg... så jag bara värmer påd en innan vi ska äta... Alltså vill inte stå i stekos i "finkläderna" fast jag vill inte heller att kycklingen ska bli torr...
VM i I-landsproblem... Jaja

Idag har jag skickat anmälningsblanketterna till volontärresor! Hoppas att man snart får besked. Att man får följa med.

Om typ 1.5 timme så kommer mina fantastiska vänner från min arbetsgrupp. Dock så saknas det tre men det är inte lätta att få till att alla 8 kan precis samma kväll! Men jag är glad över de som kommer och det ska bli mycket trevligt!

Dagen har varit go, har inte gjort många knop.

Nej nu har jag bestämt mig... jag ska steka kycklingen nu!!!

Ha en toppen kväll alla där ute i cyberrymden och på Tellus!

Kram på er


Värt ett försök iallafall...

http://pengargratis.se/?r=4288

Kram på er

Vem var Jesus?

Hittade detta på en väns blogg ,http://matildakolm.blogg.se/ tycker det är intressant att fundera över saker och ting som ni vet! Å detta tåls att tänka på...

Vem var Jesus?
 
Det finns tre bevis på att Jesus var mexikanare:
 - Han hette Jesus
 - Han var tvåspråkig
 - Han hade problem med myndigheterna
 
Men det finns också belägg för att var irländare:
 - Han gifte sig aldrig
 - Han berättade alltid historier
 - Han älskade att vara ute i naturen
 
Samtidig finns det tydliga indikationer på att Jesus var svart:
 - Han kallade alla för 'broder'
 - Han gillade gospelmusik
 - Han fick ingen rättvis rättegång
 
Tre starka argument talar för att Jesus var italienare:
 - Han gestikulerade när han talade
 - Han drack vin till alla måltider
 - Han var säker på att hans mor var jungfru, och modern var säker på att han 
var Gud.
 
Men annat tyder på att Jesus kan ha varit från Californien:
 - Han klippte aldrig håret
 - Han gick barfota
 - Han grundlade en ny religion
 
MEN, de mest tydligaste indicierna talar faktiskt för att Jesus var KVINNA:
 - Han blev tvungen att utfodra många människor med kort varsel, även om det inte 
fanns tillräckligt med mat.
 - Han försökte att göra sig hörd bland en massa män som inte lyssnade.
 - När han hade dött blev han tvungen att uppstå igen för det fanns fler 
uppgifter att göra.

Nå vad säger ni?

Kram på er

Lördag 11/10


Hallåhej!

Vaknade tidigt... gick å la mig vid två tiden. Diskade lite kollade på "ska du säga" en väldigt underhålalnde serie tycker jag faktiskt.  Åt lite frukost. Tog bort lite tårtfläckar på duken. Diskade resten av disken.

Nu har jag Dansat lite till härlig musik. Det är gött å bara få dansa loss ibland! Det borde jag göra varje dag!

Gått å plockat lite och funderat...

Nu idag blir det att fixa efterrätten... tror det får bli en klassisk kladdkaka och hallonsås och grädde.
Tror ni det blir bra?

Vill önska er en trevlig lördag!

Kram på er alla!

Kalset...

Så var årets födelsedag över!

Det blev en kalasbra dag som man kan uttrycka sig!
Fick så bra presenter... både pyssel saker, upplevelse i form av tårtbuffé, praktiskt penga bälte till resan!
En fin blomma och trisslotter som gav vinst! Det blir två nya lotter på det!

Pajerna var uppskattade och så även tårtan!
Skoj att man lyckas med det man gett sig in på...

Det har varit en trevlig kväll med mina vänner!

Nu ska jag strukturera upp disken så det bara är å diska järnet imorgon!

Tack än en gång alla för uppvaktningen!

Kramar till er

Snart är det dax....

Snart kommer mina vänner på lite födelsedags firande....
Räk och tacopaj å tårta väntar dem och mig!

har varit en toppen dag!

Tack alla vänner! Sms, facebook meddelande, telefonsamtal, brev, vykort ja många medium har använts!
Det betyder mycket att ni kommer ihåg min födelsedag!

Kram på er!

Återkommer kanske under kvällen!

Är det en vanlig dag?

Är det en vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag för det är Maja´s födelsedag. Hurra hurra hurra!

Fast egenltilgen är det inte så märkvärdigt...
Klart det är toppen å få en hel del sms och grattis hälsningar på andra medium.

Så jag vill redan nu säga tack för alla grattishälsningar!

Vaknade imorse och fick öppna ett paket/kuvert från en kompis! Där i var det armband! Tack! De är jättefina!

Å jag ska passa på att hälsa till min kompis Mattias som oxå fyller år idag!
Bra dag vi har valt!!

Ta hand om er!

Kram på er

Snart...

Hallåhej!

Så var det snart dax att fylla år... Igen!
Tänk vad fort det går!

Har ikväll hunnit baka tårta för morgonens lilla sammankomst av goda vänner, tvätten är tvättad och jag är vid gott mod!

Skrivit en LÅNG handlingslista som ska handlas imorgon. så att mina gäster blir mätta både imorgon fredag och på lördag då stora delar av min gamla arbetsgrupp kommer på middag!
Imorgon komemr det fem vänner, några kunde tyvärr inte. Men det ska bli väldigt kul att de kommer.
Hoppas maten och tårtan räcker....

Det känns rätt okej efter tentan dock är jag lite fundersam över bedömningen som de skall göra men det är ju egentligen inte mitt bekymmer. Men de kunde ha lagt upp det på något annst sätt... vem bedömmer att något är "uttömmande"?

Ska bli gött med helg!

Fick även ett trevligt samtal från en vän till mig och tydligen blir det en helg nere i Skåne i November... Spännande!

Nu blir det sängen... så jag hinner med allt imorgon!

Ta hand om er!
Kram från maja

Tenta

Har nyss skrivit tenta...
Hoppas det gick bra...
återkommer senare nu blir det tvätt och tårtbakning och städ...

Kram på er

Tillbaks...

Hallåhej!

Så var man tillbaka i Norpan och tentaångesten stiger...

Jaja... Helgen började med en mycket trevlig bilfärd till värmland! Landade i Arvika vid 21 tiden och pappa kom å hämtade mig. Åkte till vänner som köpt hus som ville ha pappas goda råd.
Sen bar det av hem.
Kaffe och nybakad äppelkaka avslutade dagen!

Lördagens program bestod av en sväng på marknaden och skulle avslutas i kyrkan med gospelkonsert.
Shoppade loss... det blev hela 25 par strumpor... inte helt fel... nu har jag ett tag framöver! Sen en ny plånbok som jag lyckades pruta 30 kr på... Tog mig även en sväng på te butiken i arvika och köpte nytt gott te.... Pina Colada heter det. Det var gott.
Träffade många vänner och bekanta bland marknadsstånden. Jag brukar gå ensam på markanden för då kan man gå dit man vill och man kan prata emd vilka man vill och man kan följa med dem lite i sitt shoppande. Det är ett toppen upplägg tycker iallafall jag!

Helgens pensionärsvarning bestod av att jag köpte lökar till trädgården. Jaja... bara att inse fakta...
Gick upp till kyrkan för att fika, träffade även där goda vänner.

åter nere på stan träffade jag en kompis och det resulterade i att jag åt den årliga kålsoppan som serveras i många hem i Arvika med omnejd hos henne! Det var riktigt trevligt.

Sedan hem och "piffa" till sig... så gott det går iallafall!

Konserten var väl okej... som vanligt för högt ljud på kompet så att texten inte hörs...  jag hörde att ljudkillen egentligen var dyr i drift men hade tagit ett billigare pris pga omständigeheter... Men jag tycker då att man ska kunna höravad de sjunger... Men det är min åsikt...
Av mängden ljudgrejer så borde man även ha lyckats höra texten... Summa av kardemumma... mängden grejer gör det inte självklart att bra ljud lyckas produceras...

Efter det blev det fika och sen årets höjdpunkt... VIRVELVINDEN.... Gillar verkligen känslan i kroppen som man får av den... Åkte den faktiskt tre gånger i rad...

Söndag började med den obligatoriska frukost på sängen när man fyller år och sen av kalasförberedelser och sen en sväng till kyrkan för att vara med när syskonbarn fick motta bibeln som man får när amn är sju år.

Sen kalas hemma med paj å tårta!
Fick en massa bra saker!

Söndagkväll tillbringades hos en nära vän och en massa pysselgrejer. Målade med promarker och stämplade en hel del!

Måndag tillbringades på mitt förra jobb, biblioteket fick ett besök... Skulle ju läsa till tentan. Fikaträff med tre goda vänner!
Sen hem, såg en älg på mösen som vi säger. Monterade ihop ett soffbord åt mor å far. Kopplade in dvd´n.
Kvällsmaten bestod av Hummer! Åhhh det är så gott.. Skulle tippa på att det inte är så vanligt att studenter äter hummer till kvällsmat på en måndag! Men så blev det för mig! Det blir ju även hummerfest framöver! Ryktet säger att den blir på västkusten i grebbestad! Vore nice att komma dit!

Tisdag tillbringades åter igen på mitt förra jobb. Detta kanske kan ifrågasättas eftersom jag inte var vikarie eller nåt. Men eftersom det bara finns en bil hemma så är det lämpligt att åka med in till stan. Så ajg avr där på förmiddagen och sen biblan en sväng till.

Träffade mamma på stan sen så blev det mat. Vi åt på "mitt" Café!! Som är Café Cupé! Gå dit vettja!
Pappa anslöt och sen blevdet att vinka av dem för vidare färd mot Norrköping... vilket visade sig bli en sen historia...
Sj var redan i arvika en halvtimme försenade... Så jag fick gå av i Hallsberg och ta tåg i bergslagen ner till mjölby för att hoppa på pendeln till Norrköping... 1.5 timme senare än beräknat blev ankomst tiden...
Härligt att få ta del av det nämnda bolagets tidsuppfattning....

Onsdag har idag planerat inför helgens festligheter..
Och försökt att läsa till tentan.. trögt är det men jag hoppas att det mesta har satt sig...
Nu snart blir det scouter.

Hade jag fått välja så hade jag nog valt att stanna hemma å se på bonde söker fru som har premiär ikväll! Men jag får kolla på reprisen på söndag... kl 18!

Nu blir det nåt annat!

Kram på er

Nu har jag...

Hallåhej!

Nu sitter jag här å nästan väntar på att mina kompisar ska komma å hämta mig för avfärd hemmåt!
Ovanligt att vara mig och vara klar...
Har efter att jag kom hem vid tolv hunnit städa å diska å packa och handla å gära matsäck till oss alla!
Gött å få undan innan man åker!

Oj kom på att jag måste vattna blommorna!

Dagens funderare: Vad ska ni göra i helgen?

Kram på er alla!!!

En god morgon på er...

Hallåhej!

Det vill jag önska er! En god morgon alltså!
Jag hoppas att det är det!
Själv så har jag läst men även sovit!
Idag blir det inför tentasnack och sen ett litteraturseminarium sen blir det att packa ihop sig för några dagar i värmland! Stannar ju ända till Tisdag.

Kan ju även ta med mig de böcker som jag lånat i arvika till den KLARADE tentan.
Jippie!

Under helgen kommer det inte bli så mycket bloggande men jag återkommer till veckan.
Håll ut... eller nåt! :)

Kram på er

Jippie...

Antalet som läser min blogg ökar!!
Festligt!

Tack! Ni gör mig glad!!

Dagens fundering: Vad är det som lockar just dig att läsa? Jag är väldigt nyfiken av mig!!

Kram på er

Borde...

Hallå!

Jag borde läsa nu istället för å sitta och blogga och titta på tv... men det är mycket man borde....
sos gute... min kompis kanske ska vara med där för hon kommer från Gotland och bor där på sommaren och ska inom en snar framtid flytta dit... mycket trist men förståeligt... får ju åka å hälsa på henne då! Spännande! Har aldrig varit på Gotland. Iallafall så jobbade hon på ett ålderdomshem under inspelningen av sos gute!
Men det är ett väldigt spännande program!

Jaja natten är lång... sägs det... finns tid att läsa!

Ahh imorgon åker jag hem till Värmland å på mÂrten i Arvika. Det ska bli gött å komma hem!

Ang mina tankar kring boendet på landet så stämmer det. Jag trivs bäst på landet, jag går efter inställningen... Ska man bo i stan ska man bo centralt... ska man bo på landet kan man bo riktigt på landet.
Därför är jag mycket nöjd över mitt bostadsläge i Norrköping. Väldigt centralt...
Har även hittat en ytterligare växt som jag vill testa att odla i min framtida trädgård... grönsaksland... Kronärtskocka den verkar så häftig.... och vacker om men låterbli att äta upp den!

Drömma är bra har jag hört!

Kram på er

Torsdag...

Började dagen med att filosofera fritt över mitt framtida boende... på landet förhoppningsvis....

Sen blev det ett handledarmöte som var trevligt och givande och med konkreta mål inför nästa träff. En tur till campus biblan med lite böcker och sen en tur in på mataffären. Där träffade jag en kursare från samin året å vi diskuterade tentan, och en många andra saker. stod nog en halvtimme! Det var trevligt.
Sen hem och äta lite mat och med målet att läsa lite.
Fastnade på msn och talade med några kompisar!
Tog sällskap med en kompis till campus biblan igen för att lämna in lite andra böcker... och förhopningsvis hämta några andra men så blev inte fallet för de hade inte hunnit plocka fram dem än...
Sen så blev det en spontan tur på stan som resulterade i en latte på lindahls... jaja det blev en chokladboll till... det var gott...
Sen in på carronilla en ljuvlig affär med en massa inrednings detaljer http://www.carronilla.se/ det är en butik som man kräver ett besök om man är i norrköping!

Sen hem å börja läsa väl valda kapitel... har börjat inse att två böcker till imorgon är kört...

Nu kollar jag på Las vegas... en skön serie...

Kram på er så länge


Ska försöka...

ja så var det en ny dag,  vaknade vid halv åtta! Kollade lite på rix morgon zoo på tv. Sen försökte jag att börja läsa boken "läsa högt för barn" en kurslitteratur bok! kan nog bli bra om man hade tiden...
Fast jag blev lite nyfiken så jag valde och kolla läget på nätet istället!

Insåg att jag fått två nya kommentarer! Jippie! Ja marie vi ska fira mig i förskott... Jag åker inte hem nästa helg. Passar på nu när jag ändå är hemma. Nästa helg så blir det lite tårt och kvällsmats bjudning för de som vill komma och fira mig. Och på lördag förhoppningsvis en liten tjej middag med gamla gruppen T. Sen att du bor på landet! Det gör du verkligen å jag är så avis! Sen behöver man inte ha en massa djur å grejer absolut inte.

Min längtan är att ha ett ställe ute på landet, där jag kan ha möjligheten att ha djur, inget måste men kanske någon gång så skaffar jag mig en häst.
Är lite nyfiken på getter tro det eller ej!  å lite andra djur.
Fast jag hoppas att jag har möjligheten att ha ett stort växthus oxå, det tycker jag verkar spännande...

ojojo klockan är strax efter åtta å jag sitter redan och filosoferar. Ska försöka ta tag i boken nu!

Kram på er så länge!

Paj...

Har ikväll pratat med min mamma och berättat om tenta reultatet och hon blev så glad!
Sen så bestämde vi att det blir lite olika pajer på söndagens kalas! Min favorit paj bland annat.... den kalla räkpajen! Å sen så får det bli tacopaj! Efterrätt blir det tårta! Mamma hade redan bakat bottnarna! Det är ordning på min mamma!!!

Ska bli gött å komma hem några dagar, från fredag till tisdag blir det!
Bil hemhem och tåg hem...

Nu blir det att sova... ska försöka läsa ett par timmar innan förmiddagsmötet!

Sov gott vänner!

Dagens funderare: Jag drömmer mer och mer om ett liv på landet. Gör du det? Du som läser min blogg?

Kram på er

Vilken dag det blev!

Ja vilken dag det blev!
Sov ända till kl 8... länge för att vara mig... sen vara lite nervös för tentaresultatet, plocka lite, plocka undan tvätten, duscha, fortsätta vara lite nervös, lunch bjudning!
Sen så kom beskedet....
JAG KLARADE TENTAN! En oerhörd lättnad! Ännu en kurs som man kan lägga bakom sig även fast det var lite segt... må jag säga, mycket tankeverksamhet som gått dit!

Sen så blev det att åka till scouterna! Idag hade vi naturruta! Det gick fint!

Sen hem och kolla lite på room service... ahh jag vill ha hantverkarkunskaper och idéer som de inredarna!
zappade över på idol! Åhh LouLou har en grym röst och ett sound i sig som är helt fantastiskt! Mer av henne vill jag se och höra!

Nu blir det att njuta lite.... imorgon blir det handledarträff! Jippie! undra vad vi kommer fram till!

Anna: Tanzania resan är just nu 6 veckor som det ser ut! 4 veckor som volontär och 2 som turist!

Kram på er!

Nervös...

Nervös är mitt namn idag... är så spänd över tentaresultatet så jag har till och med en klump i magen...
Skulle ha läst men har inte orkat fokusera!

BLÄ....
Dock så hjälper Kurt Nilsens låtar!

Kram på er så länge

RSS 2.0