Torsdagen den 29 oktober

Idag är en historisk dag.... iallafall lilla majas liv... hon har införskaffat ett par svarta "skinn" stövlar som faktiskt går att stänga. Det är typ första gången jag får igen dem eftersom mina vader är gigantiska.... genetiskt! Men iallfall! Jag hittade dem på rean på din sko... fick dem för 99 kr! Helt galet!

Idag har jag haft skola mellan 15-17 handlade om forskning och den kommande b-uppsatsen som vi ska skriva i vår. Före det så har jag hunnit städa och gå en tur på stan, läst lite alltså blandad kompott.

Har även fixat biljetter till helgens resa till Falun! Var väl på tiden! Men jag har fått bra priser! Sista minuten!

Har även kollat på flygbiljetter till San Fransiscio (ursäkta stavningen) och det finns verkligen hopp nu. Satsar på att åka efter nyår. Vet att jag har nämnt det förut att jag ska åka dit men jag hoppas verkligen att det genomförs nu.

Imorgon ska jag sätta mig på tåget, ta fram datorn och skriva järnet på min uppsats. Fick ju en hel del gjort när jag hade med mig datorn förra gången. Känner mig taggad att skriva! Taggad att lägga fram! Taggad att bli klar.

Vill önska er en trevlig helg! Ta hand om varandra!

Kram från Maja

Fredag den 23:e oktober

Så var det fredag igen! Hört uttrycket att det endast är måndag fredag och den här veckan känns det verkligen som det.

Jag har avslutat kursen, väntar bara på att min utvecklingsplan är godkänd! Hoppas på det.

Igår torsdag satt jag i seminarium hela förmiddagen! Nio stycken portfolios skulle behandlas... vilket tar på en. Men sen blev det mat från Spicy hot thaimat! SÅ gott. Efter det satt vi lite med gruppen och gjorde klart det sista com vi var tvunga att göra.
Men efter det så gick jag hem och påbörjade produktion av c uppsatsen. Kom väl inte så långt innan det kom ett mail från bredbandsbolaget, med min inbjudan till voddler! Sagt å gjort fick jag ju naturlugtvis ladda hem det... sen även testa det. Voddler är alltså som spotify fast med film. Å det funkade super bra!
Efter att jag kollat på en film och sedan så kollade jag igenom filmutbudet och det är rätt så brett till och med träningsvideor. Efter det iallfall så kom jag igång lite å skriva på uppsatsen. Känns toppen, jag ska sitta i helgen oxå. Fast imorgon ska jag ut i skogen och plocka svamp!

Idag har jag varit på min vfu plats och vickat! Det var skoj!

Nej nu ska jag nog kolla lite på tv och voddla lite.... hihi

Ta hand om er!

Kram från Maja

Michael Bublé


Galet vad bra den här låten är, värsta svänget lixom!

Här kommer en annan verson av låten med bara Michael i....
Hihi

Tisdagen den 20 oktober

Jepp så har det gått ett tag sen jag skrev, men jaja! Det har varit rätt så fullt upp. Har hunnit med en tur till värmland och fyllt år och firat det och sedan träffat en hel del vänner. Härligt! Har även hunnit med ett kalas här i Norpan oxå som visade sig bli en toppen tillställning! Det är gästen som gör festen!
Sen har vi haft lite i skolan, denna vecka har jag bara ett seminarium, ska ju i och för sig förbereda mig till det och det har jag delvis gjort har ju morgondagen på mig.
Idag har jag tränat och varit på stan, så trevligt. Handlade lite julklappar och lite till mig själv! Vi både åt mat och fikade på stan! Vardagslyx! När jag väl kom hem så gjorde jag iordning två tacopajer! Gött, nu är äntligen tacoköttfärsåsen slut. Har ätit taco, nachos tallrik ända sen i fredags... dagens variant var alltså tacopaj! det var gott. Men imorgon tror jag att det får bli nåt annat!

När ändå ugnen var igång så slängde jag ihop en kladdkaka! till helgens eventuella besök! Vi får se om det blir av! Vi har iallafall bestämt att vi ska ut och plocka svamp på lördag! Hoppas att det finns nåt. Vill verkligen ha lite trattisar i skafferiet.

Har även snöat in mig på Michael Bublé igen åhhh vilken röst!

På måndag börjar jag min nästnäst sista kurs på lärarprogrammet! Känns skumt och konstigt, folk som valt att vara klara strax efter jul har börjat söka jobb, en ny fas i deras liv. Känns långt fram i framtiden men det är det ju egentligen inte. Längtar på ett sätt men vill även stanna tiden....

NU blir det att gå å lägga sig, viktigt med rutiner ibland... så man får nåt gjort!

Ta hand om er vänner!

Kram från Maja

Torsdagen den åttonde oktober

Så var det äntligen torsdag imorgon får jag åka västerut! Jippie! Ska åka bil lyxigt! Ska bara ta mig igenom sista dagen på vfu´n det ska nog gå bra!
Längtar till lördagen då jag ska få fira min födelsedag med mina tjejer. Sen fira kärleken på bröllop. Har gjort ett kort till brudparet! Sen på söndag får jag samla min fantastiske famlij till kalas.
Har bestämt mig att stanna i värmland till på tisdag för att få njuta lite. Dessvärre har jag inte skött mina skoluppgifter så det får nog bli någon timme med protfolioskrivande.

Men jag önskar er en trevlig helg! Jag ska göra allt för att det ska bli det, förutsättningarna är goda!

Kram på er alla

Måndag den 5:e oktober

Så var det måndag och jag var uppe tidigt, mörkt som det var vid halv sju så tände jag ett gäng ljus för att vakna så sakteliga! Tvättade och satte igång med skolarbete, lite iallafall. Måste se till att jag är klar med de största delarna av portfolion till fredag! Vill inte och kan inte sitta i helgen! På fredag åker jag äntligen hem till värmland. Har inte varit hemma sen i mitten av augusti å det börjar faktiskt kännas. Jag trivs i Norrpan men det är för mycket stad och jag känner att jag inte njuter av staden så mycket som jag gjorde i början. Man har närhet till allt både affärer och kulturella saker. Gillar att bara vara hemma!

Gick en promenad med en kompis härligt att komma ut i det höstliga vädret! strålande sol har det varit här idag. Efter det lagade jag till biffar och pasta! Längesen jag gjorde biffar så det var riktigt gott.
Har även försökt att pressa ihop lite saker till vfu´n papper som ska vara klara så snart som möjligt. Så att min handledare kan skriva sitt.

Har även bjudit in min familj på kalas på söndag eftersom jag på lördag ska på bröllop så då hinns det inte med att fira mig på "rätta" dagen... Det är inte riktigt alla som svarat men iallafall en del, skulle tro att de flesta kommer! Utom största brorsan han har åkt till USA då så vi får fira någon annan gång! Känns konstigt att fylla 25... har kanske lite ångest.... men inte så mycket. Inser att jag nog aldrig tänkt så där att när jag är 25 så ska jag ha det och ha gjort det osv... utan bara levt på hoppet att saker och ting ska ske... 

Det som händer på lördag är iallafall att det blir lite brunch med mina tjejer före bröllopet. Sen ska det sminkas ihop och piffas till! Vilket jag tror kommer bli kalasbra! Sen blir det bröllop! Ska bli skoj och träffa både brudparet och alla andra som är där för att uppvakta dem!  Tror det kommer bli en toppen fest!

Nu ska jag dricka upp mitt te och föra över saker på usb så jag kan skriva ut det på skolan imorgon!

Ha en skön kväll vänner!

Kram från maja

Söndag den fjärde oktober

Så var det oktober, jag har varit katt och lägenhetsvakt! Vilket har varit väldigt trevligt och mysigt! Härligt att ha en katt som ligger i knät och spinner så där härligt som katter kan spinna! Har även njutit av att sova i en tempursäng! En sån får det bli när jag börjat jobba! Har kännt mig så utvilad när jag vaknat, har heller inte vaknat under nätterna. När folket kom hem så hade jag lagat mat så de slipper ställa sig och göra det direkt. Det var trevligt å få en liten uppdatering! Fick även en fantastisk present för uppdraget, vilket jag verkligen inte behövde men jag är så tacksam! Ska bli så skoj!
Under veckan har jag haft vfu! Det är skoj att vara i skolan men väldigt annorlunda mot förskolan. Men det har gått riktigt bra och jag trivs. Handledaren är kalasbra!  
 
I fredags så kom jag inte från skolan förrän vid fyra tiden men jag hade bestämt mig för att köra ett pass i gymmet å det gjorde jag faktiskt! Sen bastade jag, alltså det är så lyxigt med bastu! 
Efter det blev det en cykeltur. Plockade lite rönnbär och sen så köpte jag faktiskt pizza! även det var lite lyxigt!

Lördag så bakade jag lite inför helgens lite firande. Hoppas att det ska smaka för folket.

Imorgon har jag studiedag hemma för handledaren tycker att det bara blir att sitta av tid... så därför skall jag vara effektiv med skolarbetet. Så jag med gott samvete kan vara hemma i värmland till helgen och början av nästa vecka! Åker ju hem på fredag ska bli härligt!

Imorgon skall jag tvätta och plugga och ja en hel del alltså! Vore gött att träna oxå, men jag får se hur effektiv jag är. Måste få klart skolarbete...

Nu blir det lite tv och söndags vara bara!

Ta hand om er vänner

RSS 2.0