Onsdag den 23 september

Hallihallå!
Så var det onsdag igen! Härligt!
Insåg idag när jag gick från Nautilus att jag varit där fyra dagar i rad! Det går riktigt bra med träningen! Det första jag gjorde av de fyra dagarna var ett yogapass på söndagkväll. Kom hem från Örebrotrakten på söndag vid 17 och kl 18 började yogan. Var uppe hos en kompis och firade hennes trettioåriga födelsedag! Skoj å vara med och fira henne och träffa henne!
Åter till yogan så himla skönt. alltså så avslappnande fast ändå så intensiv träning men jag var så skön i kroppen och knoppen. Så det ska jag gå på fler gånger! Sen på måndag hade jag och min kompis M gjort upp att vi skulle träna före skolan! Så det gjorde vi. Gick bra, vikterna ökar om man säger så!
På tisdag så hade vi skola från kl 9 till 17 men på eftermiddagen så hade vi sörelse så vi var redan ombytta så vi jag och min kompis M gick till gymmet och körde en vända! Gick bättre än väntat! Å idag så hadfe jag bokat mig på step up! Toklängesen jag var på ett sånt pass, typ tre år sedan när vi körde hemma i kyrkans sporthall! Det kom lixom över mig att vi var ett gäng som faktiskt tränade flitigt. Vi hade så skoj!

Imorgon blir det bara en promenad. Gymmet får vänta till helgen, skulle jag tro att kroppen behöver vila, den är ju inte van å träna så mycket!

I skolan går det väl bra... har vfu till veckan så man borde väl ta tag i det. Uppsatsen har jag tittat och ändrat lite i den men jag borde verkligen lägga manken till för att få klar den.

På fredag ska jag äntligen klippa mig! SÅ gött ska det bli.
Ska på söndag vara katt och lägenhetsvakt! Skoj å få lite miljöombyte och sällskap i form av katter.

Nu blir det att krypa till kojs snart!

Ta hand om er!

Kram från Maja

Torsdag den 17 september

Hallo! Torsdag och dagen har varit fylld av skola... inte så konstigt när man faktiskt är studerande. Fortfarande förkyld och hostig... Har fått äran att producera egen musik i skolans "musikdatasal" Så fränt! Ska försöka fixa att jag kan komma in där fler gånger! Så man får sitta å greja med det lite mer!

Har även tvättat och varit en sväng hos min kompis z och hälsat på de små!

Fastnade vid Idol och ger er här ett litet smakprov från förra veckans idol! Gillar sättet han sjunger och når fram till både jury och tv-tittare! Sångrösten är grym!



Nu blir det att sova! Ska känna efter om jag orkar och bör träna imorgon bitti!

Åker uppåt imorgon mot Lindesberg! Festligheter står på schemat!

Sov gott vänner!

Kram från Maja

Onsdag den 16 september

Idag är det onsdag och mitten av "arbets veckan"  och jag har varit i skolan och förberett morgondagens skoldag, efter det blev det träning på Nautilus vi körde ett gympass drog igenom hela kroppen! Skönt. Efter det så gick vi med gott samvete till Bagarstugan i Knäppinsborg där de har väldigt gott fika! En trevlig innergård där vi satt och njöt av kaffe och bulle! Å mitt när vi sitter där så kommer LaGaylia Fraizer in där... för hon ska ha konsert här i Norrköping ikväll! Å jag bara börjar le stort när jag får se henne å hon då säger hon Hej Hej! Bara sådär! Så festligt tycker jag!
Så det kommer jag leva på ett tag! Beundrar ju henne som artist och människa! VM i energi på scenen och verkar ha ett gott förhållningssätt till livet!
Här kommer en vacker sång som hon sjunger

Nu blir det att kolla på Idol och ta det lugnt!

Kram på er vänner

Tisdag den 15 september

Tisdag! Gött!
Gårdagen innebar att jag gick en sväng till polisens cykelvisning och tro det eller ej så fanns min cykel där! Den blev ju stulen i mitten av maj och efter det har jag polisanmält det och kollat med försäkringsbolaget hur jag ska gå tillväga! Men nu slipper jag allt det! Så himla skönt! Jag var som ett barn som fått en ny cykel igår kväll. Ramnummret stämde inte men eftersom orginallås och min nyckel funkade och jag hittade andra kännetecken exempelvis lite deformation på cykelkorgen och sen en litet smält prick på min sadel!
Pumpade däcken och den funkar finfint!

Idag har jag varit och tränat, jag och pensionärarna... gympan har kallats seniorgympan men jag och min kompis sänkte medelåldern rätt så bra! Skönt å leva upp till mina smygpensionärs fasoner! 

Efter det blev det hem och laga mat och läsa och göra kort till syster och kompis som fyller år! Efter det tog jag bussen ut till min nya vfu plats och träffade min handledare. Kändes bra, men lite nervöst... ska ju vara i skolan nu. Men det kommer nog gå bra!

Efter det så gick jag till ica och handlade lite frukt och satte mig på stadsbiblan... miljöombyte är bra när man ska läsa! Finns ju så mycket annat att göra hemma... finns ju en hel del att titta på på biblioteket oxå! Hittade en härlig trädgårdsbok som jag ska granska!

Hemma igen så satte jag igång å läste, måste ju verkligen läsa klart boken till på torsdag, nu har jag kanske drygt 50 sidor och det ska jag pressa imorgon. 

Ganska ointressant inlägg men en beskrivning av mitt liv just nu....

NU blir det lite allmänt plock och pyssel som det blir i ett hushåll!

Kram på er vänner!

Söndagen den 13 september

Hallihallå! Så var ännu en helg till ända snart iallafall!

Insåg att jag inte uppdaterat på typ en vecka... hmmm jaja bättre sent än aldrig. Veckan som gick innehöll träning, skola, tur till Ikea i Linköping och lite pizzabak och bio och allmänt varande och pysslande.
På ikea köpte jag ljus... ahh typ den vanligaste produkten som folk köper där skulle jag tro... På vägen hem så åkte vi in på City Gross å där hittade jag ett fantastisk snyggt/fint betong konstverk. typ en betongplatta med ett utskuret hjärta i. Så nöjd! hittade även blomjord vilket jag behöver.
På fredag kväll så bakades det pizza i goda vänners lag och kollades på tv!
Lördagen innehöll omplantering av blommor målning av en kruka. Städning av utrymmet under diskbänken, vilket var välbehövligt.
Senare på kvällen gick jag på bio! toklängesen jag var på bio själv! Något jag kan rekomendera! Såg en amerikansk romantisk komedi The ugly truth den var mycket underhållande å rolig å är man på bio själv kan man skratta när man vill! Bra filmmusik i den oxå vilket är viktigt.

Söndagen innehöll lite skolarbete och matlagning och lite bakning. Hann med en tur runt strömmen oxå, gött å komma ut å få lite luft. plockade även rönnbär som jag ska trä upp på tråd imorgon på syjuntan!

Imorgon blir det en heldag i skolan 8-17. först rörelse på förmiddagen och sen drama på eftermiddagen. Efter det ska jag till polisen för att kolla om de fått in min cykel, vilket de nog inte har fått men då ska jag få en stämpel iallafall! Så jag äntligen kan skicka in det till försäkringsbolaget. Efter det blir det syjunta!

Ta hand om er vänner!

Kram från Maja

Måndag den sjunde september

Hallå vänner!

Så var det ny vecka! Härligt! Helgen som gått har varit toppen! Har haft besök av bröder och brorsbarn! En tur till kolmården och bara vara tid! Kolmårde i sig var häftigt, men det blir lite konstig att se djuren i bur...

Men delfinerna gjorde intryck och så även snöleoparden! Björnarna i safarit var oxå häftiga och mäktiga!

Efter att min mellersta storebror med barn lämnat östergötland så kom min yngsta storebror! Han var på genomresa och vi hann med både mat och fika och ett besök ute på ett bygge som det företaget han jobbar åt har ritat. Mäktigt, stort, lyxigt, men inte riktigt klart än!

Efter det blev den en kvällstur till ett par kompisar! Alltid trevligt hos dem!

Måndag innebar fyra timmar rörelse i en "riktig" gympasal, vi talade om arbetsmiljö intressant och viktigt!

Eftermiddagen idag har inneburit att jag börjat träna på ett bra och välordnat gym här i Norrköping! Nautilus! Ska bli härligt å kunna gå på pass å bara ha så skoj när man tränar! Vi började ju med ett styrkepass idag så musklerna känns!

Syjuntan ikväll innehäll soppa och kaka så gott!

Nu blir det att drömma sig bort i Ikea katalogen som jag fick idag!

Ta hand om er vänner!

Kram från Maja

Onsdag andre september

så var det redan september och jag vet att jag inte har skrivit på några dagar men så kan det bli!
Jag har haft en del i skolan och sen har jag inte tyckt att jag har nåt att skriva!

Idag har jag haft rörelse i skolan härligt. Sen har en text skickats in till ett seminarium som vi ska ha imorgon!
Sen så blev det en tur på stan med en kompis men vi ahr även varit och bokat in ett möte på ett träningsställe så på måndag ska vi dit och få vår dom... Det känns roligt och spännande att komma igång å träna igen! Nya pass å nytt träningsprogram för gymmet!

På stan köpte jag en väska! händer inte så ofta att jag hittar nåt som passar! Men det känns bra!

Sen så är jag "nere" i en "jag vill köpa hus" period! Kollar på hemnet å drömmer å funderar på hur jag kommer att ha det i framtiden på min "gård"!! hihi härligt å drömma iallafall!

Nu blir det att kolla lite på tv.

Ta hand om er!

Kram från Maja

RSS 2.0