Mycke hinner hända på...

två veckor. Sist jag skrev jag med förväntan och längtan för den kommande helgen! Men det blev helt annorlunda... Min brorson bröt armen så de kunde inte komma. Jättetråkigt men de kommer någon annan gång. Jag har blivit av med min cykel, hunnit vara uppe i Falun och jobbat och kramat om en massa härliga människor... Jag längtar tillbaka dit. 
framförallt  till de fantastiska människorna.
Har även hunnit avsluta min praktik fick en fin choklad ask som tack och jag hade bakat "kladdkakefötter" till barnen och fröknarna.
Har hunnit skriva en hemtenta och reflektionsdokument och en utvecklingsplan nu väntar jag bara på godkänd på dessa.
Livet rullar på nåt galet fort.

Kom hem i söndags från Dalarna då gick jag bara in en snabb sväng hos mig för att sedan vandra vidare till söder i stan för det skulle bli kattvaktande denna vecka. SÅ nu har jag varit där och dammsugit och torkat rent så de inte behöver städa det första de gör iallafall... Ska bli skönt att sova i sin egna säng på lite drygt en vecka!

Ikväll skall vårruset genomföras... årets mål är att ta sig runt... drog ju till någon slags muskel när jag med vild glädje spelade norsk brännboll på Konfirmationslägret! Som jag har lite känning av än... men tål inte mycket....
Har ju inte tränat något heller eftersom förkylningen har suttit i länge... många orsaker... men jag ska börja träna ordentligt... Vet att jag mår så bra av det.

Nu blir det att ladda mentalt....

ta hand om er vänner!

Kram från Maja

Tisdag

och bara sex dagar kvar på praktiken. En massa saker som måste göras. Men jag är glad att det minskar med praktik dagar.  Ju närmare helgen med finbesök av bror med två söner, ska bli så galet kul att de kommer hit! Längtar tills jag får krama om dem!
Sen så närmar det ju sig att jag skall åka upp till Falun, återigen på jobb! På kristihimmelfärd Trevligt! Men eftersom det är en hel del moment kvar i skolan som ska göras och lämnas in åså så känns det lite pressat. Men jag jobbar ju bäst under press.
Nu tittar jag på eurovision och håller alla tummarna jag har för Malena! Åhhh låten är så bra och jag ryser när hör henne!
Å vad jag kunde höra och bedöma av jublet i hallen så bådar det gott!

Ta hand om er vänner!

Kram från Maja

Nåt måste de ju vara...

Har nu återigen praktik! Och förra perioden jag var ute så fick jag efter några dagar ont i halsen och det höll i sig tills perioden var slut sen så blev jag ju jätteförkyld efter praktiken sen nu när jag kommit tillbaka till vfu´n så har jag åter igen fått ont i halsen och känner mig konstig i huvudet. Så nu börjar jag fundera på om det är nåt i väggarna eller nåt som inte riktigt står rätt till... Min far som ibland anlitas som "mögelhund" är väldigt känslig för mögellukt. Och jag funderar på om det är något sånt...
Nu luktar jag på mina kläder och de luktar lite suspekt...

Skumt... Har återigen surfat på googel och kollat vad för slags symptom man kan ha på mögel och de stämmer in på mig.

Nog om mig!

vädret idag har varit regnigt vilket är bra för djur och natur!

Längtar till nästnästa helg då ska jag till Kolmården! Med mina brorsbarn! Jippie!

Nu blir det lite TV

Kram på er!

Hur funkar det...

att orka hålla uppe motivationen till att blogga... Har inte velat eller haft lust på sistonde... men det speglar väl livet i stort. Har allt vackert runtomkring mig att vara tacksam över, både vänner, naturens vårskönhet, spännande saker som finns och händer runtomkring mig. Har sedan sist blivit faster till ytterligare en pojke! å jag träffade honom i helgen som gick å han var så liten.... så vacker... alldeles fantastisk å jag bara väntar på att höra honom tala och få se vad han kommer bli för krabat!
Har sedan sist även varit ute på ltie resor en till uppsala som var toppen å sen en tur hem på festligheter i form av ett bröllop! Mitt i allt detta ska man göra skolarbete å engagera sig och producera en massa texter som skall vara genomtänkta. Men när inte orken finns så blir kvalitén  sådär... men man kanske ska ha en svacka någon gång under ens studie period.... har hittils min värsta nu!

Dagens bästa var nog ändå en gigantisk kakaobulle på bagarstugan här i Norrköping! å Kaffet!

Nu blir det att sova ska ha drama i fyra timmar imorgon!

Kram Kram på er

RSS 2.0