Gillar att...

fynda å det har jag verkligen gjort idag! Det som jag skulle köpa gick på i ordinarie pris 1300kr ungefär men eftersom affären ska stänga så får man 70% rabatt! Inte illa så jag fick grejerna för 388kr! SÅ NÖJD. Nu har jag både en toppen bröllopspresent och en super snygg lampa som jag tittat på länge...

Under helgen har jag försökt greja lite med c-uppsatsen scannat in barnens bilder och lite sådär. Läst lite. Men blir så arg på mig själv att jag inte gör något så jag gick ut på en riktigt lång promenad igår vilket var väldigt skönt! Bra musik i mp3 . När jag kom hem så hade det hunnit bli mörkt! Då förberedde jag earth hour tände lite ljus åsådär... började kolla på robinson men stängde av när klockan var halv nio... försökte lösa det japanska siffer korsordet... men somnade som en klubbad säl...

Vaknade lite senare helt yr om vart jag avr å hur mycket klockan var osv...

Söndag, idag har jag bakat efterrätt ska till ett par kompisar i eftermiddag... igen så man vill ju ha med sig nåt!

Ta hand om er vänner!

Kram från Maja

Nu ni...

Har idag på förmiddagen suttit med uppsatsen och kommer så att göra i eftermiddag oxå. Detta efter att jag fått ett mycket trevligt samtal från min bror med familj som ska komma å hälsa på framöver å då måste jag ju vara klar! Som sagt jag jobbar bäst under press! Hoppas det håller i sig. Ska försöka skicka det jag skrivit till min handledare för vidare utveckling!
Sen har jag varit inne på skatteverkets hemsida och kollat vad jag får tillbaka i skatt! å det man kan säga att det blir bra!!
Har ju en massa andra saker och se fram emot och måste verkligen fixa den här uppsatsen!

Ha det toppen vänner!

Kram på er

Måndag

Hallåhej!

Så var syjuntan avklarad med glädje, vi gick en promenad idag och avslutade med fruktsallad och vaniljkesella!
Har även suttit och skrivit och läst lite för examensarbetets räkning! Hoppas att det flyter på imorgon!!
Måste verkligen producera nu för att bli klar med den fick höra ett dåligt exempel ikväll med en som har haft kvar sitt examensarbete i fyra år... det är länge det. Jag ska försöka klara det.

Resan... är tänkt att genomföras i början av juni om jag nu kommer iväg... vill gärna åka å det vore toppen å träffa på dig där! Men jag vill helst inte åka själv! Har ju sällskap på kvällarna av min brors flickvän men det vore skoj å dels ha någon att dela resan och upplevelserna med. Å på dagarna så jobbar ju hon så då kan det ju bli lite ensamt! Men vi får väl se jag kanske tuffar till mig!!

Nu blir det att gå å lägga sig! med vetskapen att färjestad ha vunnit matchen ikväll!! Jippie! Detta kan gå bra det!

Ta hand om er mina vänner!

Kram från Maja

Har fallit dit....

Jepp den här grejen att "flytta" hemifrån till söder i Norpan skulle som vanligt innebära min nya start.... har varit ute och gått varje dag sen jag flyttade dit... spelat nintendo wii så jag har träningsvärk, cyklat 20-30 minuter om dagen på motionscykeln men så fort jag lämnar det å går hem till mig för att plugga ja vad gör jag då? Jo ställer mig å bakar en kladdkaka.... Det är ju så himla gott. .. Så just nu står den i ugnen... Karaktär är inget mellannamn för mig. Jaja har strängt sagt åt mig själv att inte äta så jätte mycket idag.... Får se hur det går!!

Hur har ni det annars då blogg läsare?
Själv så har jag väl skrivit iallfall tre sidor på mitt examensarbete så det går långsamt framåt... har ju hela veckan på mig plus några veckor när den nya kursen har startat! Känns lite märkligt å börja ny kurs om en vecka känns jättelängesen men ändå har jag inte fått avsluta de två föregående uppsatsen och matte kursen men de poängen från mattekursen hoppas jag kommer in snart!

HAr lite huvudbry ang min resa till staterna... hur ska jag göra, typ min sista chans å få gratis boende i SF? Hjälp!

Nu ska jag läsa lite litteratur! Jippie!

Ikväll blir det promenadjunta! Vi promenerar först sen blir det fika!! Vi utvecklar vår syjunta måste jag säga!

Ta hand om er vänner!

Kram från Maja

Helg!

Tentan är skriven nu vntar jag bara på resultatet. Men jag tror att det gick vägen. Kändes helt okej när jag gick därifrån! På torsdag eftermiddag/kväll tog jag och ett par kompisar en cykeltur med lite matsäck i cykelkorgen! Det var en kall fika stund men väldigt trevligt!
Flyttade till "söder" installerade mig och njöt av det som jag nämnde i förrförra inlägget. Dov som en stock i tempursängen, helt galet vilken skön säng! Katterna kom in på fredag morgon till min stora lycka! Katter kan ju vara lite sådär... men de förknippar väl mig med mat.
På fredagen satte jag igång lite med uppsatsen och mailade min handledare med lite frågor! Men det är otroligt segt i starten. Snart är det någon som får slå till mig!

Gick en vända på stan för att försöka hitta lite byxor. Utan resultat, lika bra det. Behöver ioförsig men jaja..
Fredag kväll avslutades framför tvn...

Lördag sov länge och gott i sängen. Tog mig ut på en promenad som landade runt 2 timmar! Så härligt. Chansade på å gå in på HM i Hageby (köpcentrumområde i Norrköping!) Å där lyckades jag hitta ett par svarta byxor och ett par jeans! båda på rea... Det är ju nästan bara där jag kollar på kläder... så hela kalase gick på 247 kr bra för två par byxor tycker jag! Väl hemma åt jag lite matpasta och baconsås! Ikväll blir det nog lugna gatan...

Ta hand om er å ha en härlig lördag/helg!
Kram från Maja

Malena ska det ju vara....


Ska försöka

bättra mig på att blogga iallafall en gång om dagen. Men om jag ska vara ärlig så har inte lusten funnits där eller här... eller nåt.
Mitt liv består av många fantastiska saker jag vet... Men bland annat skolan och mig själv. Det kan uppfattas egocentriskt eller nåt att skriva så men just nu är jag trött på dessa två saker som jag nämnde ovan. Trist är då att inse sanningen att livet består just nu mycket av dessa två saker... Allldeles för mycket tid med mig själv och skola. Håller som bäst på att plugga till en tenta som jag ska skriva imorgon! Jag håller alla tummar och tår för att det ska gå bra. Vill inte ha något släpande. Utan beta av alla kurser iallafall under det läsår som de pågår eller har påbörjats på.
Uppsats skrivandet går oerhört trögt. En del runtomkring mig är i fas med att lämna in och gå på seminarium... så det känns lite... men jag har själv valt det.

Dock en fantastisk sak som är på gång det är att jag ska få flytta till "söder" ett par veckor mina vänner ska nämligen åka på en välförtjänt semester till Thailand och jag ska hålla ställningarna i deras lägenhet och se till deras katter Trissan och Sotis! Ett hedersamt uppdrag som jag är stolt att jag fått förtroende att göra! Ska göra mitt bästa!
Det som tillkommer i denna uppgift är en tempur säng som tydligen ska vara det allra bästa å sova i... enligt experter! Ska bli intressant enligt innehavaren av sängen så tar det ett tag å vänja sig... men vi fårla se.
Jag kommer ha fri tillgång till Nintendo Wii så det ska oxå bli skoj å få spela av sig lite.... är ju löjligt förtjust i tv-spel men har lixom aldrig vågat köpa för det kan leda till alldeles för mycke spelande...

Men framför allt jag kommer att ha trägolv under mina fötter och katter som kryper upp i knäet i soffan å bara spinner!

Saknar min katt Humlan eller djur överhuvudtaget. Det är nåt speciellt!

Ja det var välla lite som händer å fötter. Å förövrigt är jag otroligt glad över vårt bidrag till stora melodifestivalen! Marlena Ernman kan ha en stor chans borta i Moskva tror och hoppas jag! Vore roligt att få gå på en stor final i Globen...

Nu blir det till att sova! Kl 14-18 imorgon skrivs det tenta så det gäller att förbereda sig väl!

Ta hand om er vänner! Jag ber för er varje kväll!

Kram från Maja

Denna är bra den....



Såg på filmen Billy Elliot igår en film som hör till mina favoriter. Hittade en låt i den och tycker den är helt fantastisk!
Svag för piano musik.... 
Kram på er

Lördag

Japp då var det äntligen helg!
Fredagen innebar försök till konkret uppsats jobb, men slutade ganska illa. Nya tag under helgen!
Insåg att jag ville gå på en föreställning och ringde en timme innan den skulle börja och fick en biljett på tredje raden på parkett! Inte illa!
Föreställningen var baletten Svansjön!
Åhhh har väl egentligen inte haft någon dröm om att bli någon Prima ballerina men har alltid varit faschinerad av dansformen balett. Deras otroliga kroppskontroll och muskler som bara lyser. Musiken är delvis känd men det är skoj att se den i ett slags sammanhang i samspel till dansen.
Föreställningen var fantastisk och jag är glad att jag gick!
Det var den Moldaviska Nationalbaletten som stod för det vackra de är på turne nu i Sverige!

Lördagen började med brödbak och kakbak! Har även varit och köpt kattmat till en kompis katter, ska dit ikväll och titta på Andra Chansen! Har ju inte sett någon av delfinalerna i år av praktiska själ!

Nu ska jag ta ett varv med dammsugaren!

Hörs vidare!

Kram från Maja

Skulle...

skriva ett nytt inlägg förut men då ringde telefonen! Vilket resulterade i att jag har varit och spelat Laserdome! Det var fantastiskt skoj! Jag var inte bäst å inte sämst! Men det var så skoj!
Idag har jag försökt komma igång med uppsatsskrivandet... gått sådär men jag ska träffa min handledare imorgon så nu hoppas jag att frågetecken ska rätas ut och att jag finner lusten att skriva och producera! Har ju även anmält mig till matte tentan som jag missade under min resa! Ska försöka fixa den så har jag inga rester!!!
Har även varit och fikat med ett par kompisar! Åhh vad härligt å träffa dem!
Nu har jag tagit mig en kopp te å sitter å njuter av att vara hemma i min egen lägenhet. Har saknat den lite å min soffa!

Ta hand om er mina fantastiska vänner!

Kram från Maja

Zanzibar!



Så har härligt kan det se ut på Zanzibar!
Längtar tillbaka till värmen!

Kram på er

Hemma!!!

Hejsan vänner!
Nu har jag landat i Sverige igen, har hunnit med några dagar i snön hemma i Värmland innan jag tog mig till Norrköping och det verkliga livet!
Resan till Tanzania har varit kanon å jag längtar tillbaka till de fantastiska männikorna som jag mötte där men även den ljuvliga frukten som finns att äta! Värmen var det heller inget fel på! Har upplevt en svensk sommar mitt i vintern sen några lata otroligt varma dagar på turistön Zanzibar!

Ska nu ta tag i uppsatsskrivande och tenta! Men jag tror det kommer gå toppen!

Ta hand om er!

Kram från Maja

RSS 2.0