Ska bättra mig...

Min vän Anna som är den största bidragande orsak till att jag skaffat mig en blogg har indag omnämnt mig i sin egen. Gulligt!! Läs själva http://annamahler.blogg.se/!!
Jag är av detta rörd men jag blir lite ledsen oxå eftersom jag mister en god vän nära mig. Klart hon komemr fortfarande vara min vän, men det kommer inte bli lika lätt å messa å säga ska vi käka pizza ihop ikväll? Eller ska vi ta följe till det och det.  Eller har du lust å softa tillsammans med mig ikväll?? Trist men sant. Men tiderna förändras. Jag är stolt över at tvara hennes vän och över det mod som hon har att våga inse att jag vill göra nåt annat! Wow!
Dagen i sig har varit ok har praktik nu. skoj!
Ikväll blir det kör! Har ju uppsjungning på söndag! kl 17.00 Välkommna! Så det gäller å öva! Fia var här igår å övade altstämman! Välbehövligt eftersom vi bara varit med i kören i 4 veckor och andra delar av kören ahr övat materialet sen i våras... men det ska nog lösa sig!
En annan sak! Jag är så glad i min Ipod! Det är så galet skönt å lyssna på musik när man är ute å går eller cyklar hem från jobbet. fast jag har på ganska lågt så jag hör bilar åså.

Dagens fundering: Högerregeln gäller väl för cyklister oxå? Jag stannade laglydigt för bilar som kom från höger idag! Ändå så stönas de med å "släppa" fram en... jaja det är väl en snäll handling men ändå!


Kommentarer
Postat av: Anna

Men söta Maja. Vet du hur mycket jag kommer att sakna dej=) Jag ska verkligen försöka komma ner till våren o hälsa på dej. Men innan jag far så hoppas jag ju att vi hinner ses en del=). Ha det så kul på kören ikväll. kramar

2007-09-18 @ 17:37:06
URL: http://annamahler.blogg.se
Postat av: Sofia

Jo högerregeln gäller även för cyklister men det verkar va många som inte vet det (eller skiter i det)...kan va lite krångligt det där :p

2007-09-18 @ 18:41:57
URL: http://sofale.blogg.se
Postat av: Lollo

Hallå Maja!
Vad kul att du med har blogg. Kan vi läsa om varandras bravader :)
Hoppas allt är bra. Kram

2007-09-18 @ 21:35:20
URL: http://looh.blogg.se
Postat av: Lollo

Men Maja, vad är det du säger?
Det låter ju alldeles strålande! Har du den extra cykeln här i Nkpg?
Jag har en cykelpump i garderoben som väntar på att få komma ut lite... så varför inte?!
Va glad jag blev nu =)

2007-09-18 @ 22:45:41
URL: http://looh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0