Torsdag...

Idag så är det skriva som gäller...
Har sedan kl 7 tvättat... gött fast det var en hemsk stank som mötte mig nere vid tvättrummet... det luktar typ avföring. Gräsligt luktar det iallfall... därför är det tur att man snart är klar med all tvätt..
Har även hunnit skriva ihop en text till min handledare på min "läxa" som jag skulle göra inför kommande handledar träff!
Så nu är det bara att ge sig i kast med kartläggningen...

Har även insett eller det visste jag väl egentligen att jag är barnsligt förtjust i disney.... hittade ett klipp på youtube ur filmen Enchanted http://www.youtube.com/watch?v=CB_Qh5TBGoc. Jag har filmen i min ägo... men har lite glömt bort den under sommaren...
Men iallafall... den här scenen är ljuvlig... Eller sången är vacker! Å det finns ju även något vackert att titta på:)Patrick Dempsey!!
Alltså filmen är väldigt förutsägbar... alltså väldigt skön å titta på. Inte allt för mycket energi går åt att se den eller andra disney filmer. Men de kan ta tag i en... Kommer så väl ihåg när jag för många år sedan kollade på Lejon kungen hos en av mina bloggande vänner http://mrij.blogg.se/... å jag har aldrig tjutit så mycket till en film... tror att vi alla var lite förtjusta i Simba....

Jaja detta var vad jag hade på hjärtat nu!

Dagens funderare:Vilken är er disney favorit?

Kram på er

Kommentarer
Postat av: Marie

Hahaha....brukar oxå tänka på den filmkvällen ibland! Sköj! :) Jo, det är ju älgjaktslov här så alla skolor å så är ju lediga...:)



Härligt att det är klart med resan!

KRAM

2008-10-16 @ 13:16:27
URL: http://mrij.blogg.se/
Postat av: Klas

hehe...jag tycker själv att jag är bra lik Åsnan i Shrek....kusligt lik han är jag. Vad tycker du.....:):):)

2008-10-16 @ 14:03:58
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0